tiistai 24. heinäkuuta 2012

Miestarina: Tapaus kuusi


Tapaus kuusi

Muutin ensirakkauteni kanssa asumaan puolen vuoden seurustelun jälkeen. Vietimme sitä ennen kaiken aikamme miehen luona, joten yhteen muuttaminen tuntui ainoastaan luonnolliselta.

Ensirakkaus on aina tärkein kaikista rakkauksista. Minäkin arvostin ja vaalin miestäni enemmän kuin ketään toista. Hän oli elämäni arvokkain asia.

Asuttuamme muutaman kuukauden ajan yhdessä emme enää olleet niin rakastuneita kuin alkuaikoina. Asiat alkoivat mennä pieleen, ja riitelimme jatkuvasti. Kotimme muuttui pilvilinnasta jääkentäksi.

Riideltyämme monta viikkoa ja nukuttuamme eri huoneissa mies totesi, että olisi aika lopettaa. Hän ei enää halunnut jatkaa suhdetta, joka oli täysin kuollut. Olin murtunut, mutta ymmärsin hänen päätöksensä. En minäkään halunnut elää suhteessa, jossa toinen nukkuu joka toinen yö olohuoneen sohvalla.

Mies muutti eromme jälkeen opiskelemaan ulkomaille. Hän halusi löytää elämälleen uuden suunnan. Tästä syystä hän jätti miltei kaikki tavaransa meidän yhteiseen asuntoomme, johon itse jäin asumaan.

Nykyään aina perjantai-iltaisin teen ruokaa mieheni paistinpannulla ja kattilalla. Valmistan aterian huolella ja katan pöydän kahdelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti